Людина – найвища соціальна цінність

неділя, Червень 22, 2014 0 Без тегів Постійне посилання 2

Актуальна тема

Людина – найвища соціальна цінність

Створена «Територіальна громада міста Хмельницький» – міжнародна суверенна владна неурядова організаційно-правова форма самозабезпечення, самоорганізації, самозахисту, безпосереднього самоврядування та прямого народовладдя людей – хмельничан.

Вибори до Верховної Ради України, відбулися як завжди з запеклою боротьбою, з фальсифікаціями, підкупами та усім тим, що стало нормою нашого життя. Тому більшість ігнорувала голосування. Народ зрозумів що від його волевиявлення не залежить доля країни.

В 1996 році, Верховна Рада України, виражаючи суверенну волю народу, дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, прийняла Конституцію України – Основний Закон України. «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю»– визначено у статті 3 Конституції України. Виявляється, що людина є найціннішим та найважливішим зі всього, що є у нашій країні. Виявляється, що в нас найкраща Конституція в світі, але чомусь ми живемо найгірше.Чомусь Конституция, яка створена для людей, не працює. А не працює вона тому, що людей, як виявляється, в нас немає, а є фізичні ти юридичні особи. Також виявляється, що фізичні особи взагалі не мають ніяких конституційних прав, тому і порушити конституційні права фізичної особи взагалі неможливо.

А після того, як ми отримали українські паспорти, то всі стали громадянами України невизначеної національності, бо тут, на відміну від паспорта громадянина СРСР, будь-яка інформація про національність (приналежності до народу) відсутня.

Цього виявилось замало для того, щоб принизити людину, гідність українців, і з легкої подачі Кабінету Міністрів був створений Державний реєстр фізичних осіб, у якому ми були вже навіть не громадянами  України невизначеної національності, а фізичними особами з десятизначним номером. Тому, отримавши ідентифікаційний податковий номер, люди, фактично та юридично, були прирівняні до тварин – котів, собак, корів та ін. Тому що у корови теж є номер (бирка на вусі),  враховуючи законодавство про біометричні паспорти, до бирки з номером нам чекати залишилося не довго.

У 2004 році були введені КОДЕКСИ для фізичних та юридичних осіб (зверніть  увагу, що сьогодні ніхто не користується Конституцією, а всі посилаються тільки на кодекси і закони). Тим часом, паспортні столи були відмінені, і на їх місці працюють міграційні служби; прописка була замінена на реєстрацію (як реєструють майно, інвентар). Закон про власність було скасовано у 2007 році, відтак змінене законодавство про землю та створено земельний банк.  З’єднавши усі ці складові, матимемо досить цікаву картину нашого майбутнього. Якщо дивитися з правової точки зору, то територія України стане пустиром, де немає народу, немає людей, а є фізичні та юридичні особи. Тут немає власності, землі, а є біологічні раби (фізичні особи), які працюють на транснаціональні корпорації. І якщо якась свідома людина, розуміючи те, що відбувається, наважується зупинити цю вакханалію, то її починають залякувати…

Як мало залишилося свідомих людей! Як боляче дивитися на все те, що діється сьогодні в Україні,  ті, кому дійсно не байдужа своя доля та доля своїх дітей, кому остогидло бути «особою» без національності та гідності, бути ніким, користуються правом волевиявлення та самовизначення, яке дарував Бог, та яке закріплено у Конституції України та міжнародному праві. Кожен може волевиявились як людина, і тим самим, своїм рішенням, оживити Конституцію України – Основний Закон України: стаття пята , яка гласить «…носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ» а стаття 140: «Місцеве самоврядування  є правом територіальної громади – жителівсамостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції  і законів України».

А відповідно до статті 8 Конституції України, визначено принцип верховенства права, за яким Конституція України та міжнародне ратифіковане право мають найвищу правову та юридичну силу, а суб’єкти міжнародного права – люди –верховенство права по відношенню до будь-якої фізичної особи або мігранта, які не є суб’єктами Конституції України, тобто являють собою неконституційні суб’єкти права.

Тому, усвідомлюючи відповідальність за майбутнє наших дітей і онуків та майбутнє усього міста, розуміючи необхідність зайняти активну життєву, громадську та громадянську позиції, маючи на меті створити міцне суспільство, затвердити верховенство права, забезпечити внутрішній спокій і безпеку, створити усі умови для загального благополуччя і процвітання, а також забезпечити реалізацію прав і свобод людини і громадянина для нас, наших дітей і онуків сьогодні та в майбутньому, ми, люди – хмельничани, виробили та ухвалили  у вересні минулого року Договір територіальної громади міста Хмельницького. Цей Договір – то  міжнародна суверенна владна, неурядова організаційно-правова форма самозабезпечення, самоврядування, самозахисту, безпосереднього самоврядування та прямого народовладдя людей – жителів міста Хмельницького. Бовідповідно  до частини 1 статті 6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», первинним суб’єктом  місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є територіальна громада села, селища, міста».

Досить покладатися на органи місцевого самоврядування, тому що на сьогоднішній день вони перетворилися на органи покарання, переслідування та вимагання. Чиновники забули про те, хто вони є, кому вони давали присягу. Але звинувачувати їх у цьому немає ніякого сенсу, тому що з нами поводяться так, як ми самі дозволяємо з собою поводитися. А ми забули про те, що ми є люди, і в цьому вся наша трагедія. Ми забули про те, що народ з фізичних осіб не складається. З фізичних осіб складається стадо, а народ складається з  свідомих людей.

Тому треба якомога найшвидше згадати це і почати діяти у міжнародному правовому статусі як «людина», а не «фізична особа», яка не має ніяких конституційних прав, проте має безліч обов’язків.

У всіх нас є свобода волі і вибору, яку дарував на Бог і яку ми всі маємо по праву народження. Тому кожен вирішує сам для себе, хто він є – особа невизначеної національності чи людина.

Новостворена територіальна громада м. Хмельницького звернулася до жителів області, до релігійних конфесій, суб’єктів економічної діяльності та державних органів регіону наслідувати наш приклад, ставати на шлях відновлення людського, морального, духовного, соціально-економічного життя.

Людина, Уповноважений у справах територіальної громади міста Хмельницького

Л.М. Любовецька

Коментарів поки що немає.

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *